Kabalo.no
Angre
Hint
Nytt
Meny
Alternativer
Lagre
Laste
Baker's Game
00:00
0

Baker's Game

Spilltype: Freecell
|
Vinnerstatistikk:14%

Innføring i Baker's Game

Baker's Game ligner, men er også eldre enn Freecell. Den eneste virkelige forskjellen er at i Baker's Game er kortene bygget etter drakt, mens de i Freecell bygges av annenhver (røde og svarte) farge.


Denne forskjellen gjør Baker's Game mye vanskeligere å vinne enn Freecell. Ifølge løsningsprogrammer, av de omtrent 1.75x10^64 forskjellige spillene i Baker's Game, er omtrent 75% løsbare, mens Freecell har samme antall forskjellige spill og alle er løsbare (bortsett fra en liten brøkdel). Tilsynelatende kun på grunn av at det er lettere å vinne, ser FreeCell ut til å være mye mer populært enn Baker's game.

Historie

C. L. Baker, en matematiker, sies å være oppfinneren av Baker's Game.
Spillet dukket først opp i Martin Gardeners spalte for matematiske spill i Scientific American i juni 1968. Imidlertid går spillets røtter langt lenger tilbake.

Strategier i Baker's Game

Se strategier for Freecell, samt følgende tilleggstips:

  • Siden hvert kort som ikke er konge kun kan plasseres på ett bestemt kort, er mobilitet (muligheten til å flytte kort rundt) begrenset sammenlignet med i Freecell. Av denne grunn er det viktig at spillere som ikke ønsker å angre masse trekk, utarbeider en god plan før de gjør noen trekk. Vanligvis består en plan av å flytte mange kort rundt i flere hauger og ledige celler, samt muligens plassere kort i grunnmuren. En plan bør gjøre at en kommer videre i spillet. Det trengs som regel mer enn én plan for å vinne et spill.
  • Så mye som mulig, bygg opp draktrekker på spillbrettet. Husk at draktrekker ofte kan flyttes på en gang eller ett trekk om gangen. Husk også at så lenge det nederste kortet i en draktrekke kan plasseres i grunnmuren, kan alle kortene i den draktrekken plasseres i grunnmuren, ett kort om gangen.
  • Noen ganger kan det være en ulempe å flytte et kort oppå et annet på spillbrettet siden det kan hemme mobiliteten. For eksempel, flere trekk etter å ha plassert en 2 på en 3-4-rekke, kan du oppdage at en 3-4-rekke kunne ha blitt flyttet fra haugen til 5-en i samme drakt i en annen haug, mens en 2-3-4-runde kan ikke flyttes dit fordi det ikke er nok tomme ledige celler tilgjengelig.
  • Ved å flytte kort fra en haug til grunnmuren fjernes kortene fra spillbrettet og kan bare øke mobiliteten. Så (i motsetning til FreeCell) er det aldri et dårlig trekk å flytte et kort til grunnmuren.
Kabalo.no
   
© 2021-2024 Kabalo.no, Alle rettigheter forbeholdt
Laster inn kort ...
Gå tilbake til hjemmesiden?
Del ut nye kort
Start dette spillet på nytt
[ ? ]Selv om løsbare spill garantert har en løsning, er løsningen kanskje ikke åpenbar eller enkel
Kabal
Edderkopp
Kortspill
Klassikere
Freecell
Yukon
Førti tyver
Pyramiden

Spilleregler

Baker's Game

Type: Freecell
Seiersstatistikk: 1 av 7 (omtrent 14%)

Mål: Flytt alle kortene til grunnmuren

Grunnmuren: Bunker:
Celler:

Tastatursnarveier
Mellomrom - Del ut et nytt kort
H - Vis hint
U / Ctrl + Z - Angre
N - Åpne menyen for Nytt spill
Pluss/minus - Zoom inn/ut
Spillet er satt på pause

Spill et nummerert spill

Gjeldende spillnummer: 555639 [ ? ]Nummererte spill er forhåndsbestemte utdelinger.

Ikke alle nummererte spill har en løsning.

Velg et spillnummer mellom 1 og 100 000 000

 
Del/bokmerke spillet ditt
Registrer deg på Kabalo.no
Brukernavn
E-post
Passord
Bekreft passord
Har du allerede en konto? Logg inn her
Registrer
Velkommen tilbake!
Brukernavn
Passord

Registrer deg på Kabalo.no
Logg inn
Kabal overalt!
Sjekk vår nye app
Trykk på ikonene eller skann QR-koden med telefonen [ ? ]For iPhone - lås opp telefonen, åpne kameraet og hold det nær QR-koden. For Android - hvis du ikke har en QR-app - besøk nettstedet fra en mobil nettleser og trykk på banneret!
Kabal-app i App Store
 
Kabal-app på Google Play