Kabalo.no
Bokmerke

Vilkår for bruk

Sist oppdatert: 1. november 2021

Ved å bruke Kabalo.no godtar du disse bruksvilkårene i sin helhet.
Hvis du er uenig i disse bruksvilkårene eller deler av dem, kan du ikke bruke dette nettstedet, og du bør avslutte bruken umiddelbart.
Kabalo.no sine eiere, webansvarlige og ansatte omtales her samlet som "Kabalo.no", "tjenesten", "oss" eller "vi".

Ansvarsfraskrivelse

 • Det er ingen garanti av noe slag. Vurder Kabalo.no som en «Som den er»-tjeneste.
 • Innholdet på sidene på denne nettsiden kan endres uten varsel.
 • Verken vi eller noen tredjeparter gir noen garanti eller garanti for nøyaktigheten, aktualiteten, ytelsen, fullstendigheten eller egnetheten til informasjonen og materialet som finnes eller tilbys på denne nettsiden for et bestemt formål. Du erkjenner at slik informasjon og materiale kan inneholde unøyaktigheter eller feil, og vi fraskriver oss uttrykkelig ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller feil i henhold til hva lovverket bestemmer
 • Kabalo.no eller bidragsytere skal under ingen omstendigheter holdes ansvarlige for noen direkte, indirekte, tilfeldige spesielle, eksemplariske eller følgeskader (inkludert, men ikke begrenset til, anskaffelse av erstatningsvarer eller tjenester; tap av bruk, data eller fortjeneste; eller forretningsavbrudd) uansett årsak og på grunnlag av enhver teori om ansvar, enten det er i kontrakt, strengt ansvar eller tort (inkludert uaktsomhet eller på annen måte) som oppstår på noen måte som følge av bruken av tjenesten som tilbys, selv om det ble informert om muligheten for slik skade.
 • Kabalo.no kan inneholde lenker til andre tredjeparts nettsteder. Disse koblingene er gitt for enkelhets skyld. De betyr ikke at vi støtter nettsidene. Vi har ikke noe ansvar for innholdet på de tilknyttede nettsidene.
 • Ingenting i denne avtalen er i strid med vår rett til å overholde forespørsler fra myndigheter, domstoler og rettshåndhevelser eller krav knyttet til din bruk av nettstedet.

Opphavsrett

 • Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bruke kabalspillene våre andre steder
 • Google Play og Google Play-logoen er varemerker for Google LLC.
 • Apple-logoen, iPhone og iPad er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. App Store er et servicemerke for Apple Inc.
 • Alle andre merker, logoer eller produktnavn er eller kan være varemerker for og brukes til å identifisere produkter og tjenester til deres respektive eiere.
 • Opphavsrettsinformasjonen for kortsettets grafikk er inkludert i Utseende-menyen til spillet (hold musen over kortsettet for å se opphavsrettsinnehaverens navn)
 • All programvare, kunst og nettsider (bortsett fra kortsettene og bakgrunnene) som er tilgjengelig på denne nettsiden, er opphavsrettsbeskyttet til Kabalo.no.
 • Hvis du mener at arbeidet ditt har blitt kopiert på en måte som utgjør brudd på opphavsretten, vennligst kontakt oss umiddelbart.

Brukergenerert innhold

 • Du er alene ansvarlig for innholdet du publiserer eller viser på nettstedet (som brukernavnet ditt)
 • Du skal ikke legge ut eller overføre til andre brukere noe ærekrenkende, fornærmende, obskønt, profant, støtende, seksuelt orientert, truende, trakasserende, rasistisk støtende eller sykt materiale, eller noe materiale som krenker eller krenker en annen parts rettigheter (inkludert, men ikke begrenset til, immaterielle rettigheter og rettigheter til personvern og publisitet)

Personvernerklæring

Vennligst se vår personvernside.


Tilbake til hjemmesiden


Kabalo.no
   
© 2021-2024 Kabalo.no, Alle rettigheter forbeholdt
Registrer deg på Kabalo.no
Brukernavn
E-post
Passord
Bekreft passord
Har du allerede en konto? Logg inn her
Registrer
Velkommen tilbake!
Brukernavn
Passord

Registrer deg på Kabalo.no
Logg inn
Kabal overalt!
Sjekk vår nye app
Trykk på ikonene eller skann QR-koden med telefonen [ ? ]For iPhone - lås opp telefonen, åpne kameraet og hold det nær QR-koden. For Android - hvis du ikke har en QR-app - besøk nettstedet fra en mobil nettleser og trykk på banneret!
Kabal-app i App Store
 
Kabal-app på Google Play