Kabalo.no
Bokmerke

Erklæring om informasjonskapsler

Dette dokumentet ble sist oppdatert 29. januar 2023

Den engelske versjonen av denne retningslinjen (solitairebliss.com/cookie-policy) vil kontrollere og bør være din referanse i tilfelle konflikt mellom denne oversettelsen og den engelske versjonen.
Denne oversettelsen av retningslinjene er gitt for din bekvemmelighet, og er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre.

Denne retningslinjen for nformasjonskapsler ("Retningslinjer") beskriver hva informasjonskapsler er og hvordan og de brukes av nettstedet kabalo.no ("Nettsted" eller "tjeneste") og eventuelle relaterte produkter og tjenester (samlet kalt "tjenester"). Denne retningslinjen er en juridisk bindende avtale mellom deg ("Bruker", "deg" eller "din") og Mongoose Net Ltd. ("Mongoose Net Ltd.", "vi", "oss" eller "vår"). Hvis du inngår denne avtalen på vegne av en bedrift eller annen juridisk enhet, bekrefter du at du har myndighet til å binde en slik enhet til denne avtalen, i så fall skal begrepene "Bruker", "deg" eller "din" referere til en slik enhet. Hvis du ikke har slik autoritet, eller hvis du ikke aksepterer i vilkårene i denne avtalen, må du ikke godta denne avtalen og kan ikke få tilgang til og bruke nettstedet og tjenestene. Du bør lese disse retningslinjene slik at du kan forstå hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan denne informasjonen brukes. Den beskriver også valgene som er tilgjengelige for deg angående å godta eller avslå bruken av informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og holder dine personopplysninger sikre, se vår personvernerklæring.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små databiter lagret i tekstfiler som lagres på datamaskinen din eller andre enheter når nettsider lastes inn i en nettleser. De er mye brukt for å huske deg og dine preferanser, enten for et enkelt besøk (gjennom en "sesjonsinformasjonskapsel") eller for flere gjentatte besøk (ved å bruke en "vedvarende informasjonskapsel").

Øktinformasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som brukes under ditt besøk på nettstedet, og de utløper når du lukker nettleseren.

Vedvarende informasjonskapsler brukes til å huske preferansene dine på nettstedet vårt og forblir på skrivebordet eller mobilenheten din selv etter at du lukker nettleseren eller starter datamaskinen på nytt. De sikrer en konsistent og effektiv opplevelse for deg mens du besøker nettstedet og tjenestene.

Informasjonskapsler kan settes av nettstedet ("førstepartsinformasjonskapsler"), eller av tredjeparter, for eksempel de som serverer innhold eller leverer reklame- eller analysetjenester på nettstedet ("tredjepartsinformasjonskapsler"). Disse tredjepartene kan gjenkjenne deg når du besøker nettstedet vårt og også når du besøker visse andre nettsteder.

Hvilken typer informasjonskapsler bruker vi?

Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler lar oss tilby deg den best mulige opplevelsen når du får tilgang til og navigerer gjennom nettstedet vårt og bruker funksjonene. Disse informasjonskapslene lar oss for eksempel gjenkjenne at du har opprettet en konto og har logget på den kontoen for å få tilgang til innholdet.

Funksjonsinformasjonskapsler

Funksjonsinformasjonskapsler lar oss drive nettstedet og tjenestene i samsvar med valgene du tar. For eksempel vil vi gjenkjenne brukernavnet ditt og huske hvordan du tilpasset nettstedet og tjenestene under fremtidige besøk.

Analytiske informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss og tredjepartstjenester å samle inn aggregerte data for statistiske formål om hvordan våre besøkende bruker nettstedet. Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon som navn og e-postadresser og brukes til å hjelpe oss med å forbedre brukeropplevelsen din av nettstedet.

Annonseinformasjonskapsler

Annonseinformasjonskapsler lar oss og tredjeparter vise relevante annonser til deg mer effektivt og hjelper oss med å samle inn aggregerte revisjonsdata, undersøkelser og resultatrapportering for annonsører. De gjør oss også i stand til å forstå og forbedre leveringen av annonser til deg og vite når bestemte annonser har blitt vist til deg.

Nettleseren din kan be om annonser direkte fra annonsenettverksservere, disse nettverkene kan se, redigere eller sette sine egne informasjonskapsler, akkurat som om du hadde bedt om en nettside fra nettsiden deres.

Selv om vi ikke bruker informasjonskapsler for å lage en profil av nettleseratferden din på tredjeparts nettsteder, bruker vi aggregerte data fra tredjeparter for å vise deg relevant, interessebasert annonsering.

Informasjonskapsler for sosiale medier

Tredjeparts informasjonskapsler fra sosiale mediesider (som Facebook, Twitter osv.) lar oss spore brukere av sosiale nettverk når de besøker eller bruker nettstedet og tjenestene, eller deler innhold, ved å bruke en merkemekanisme levert av disse sosiale nettverkene.

Disse informasjonskapslene brukes også til hendelsessporing og remarketing-formål. All data som samles inn med disse taggene vil bli brukt i samsvar med våre og sosiale nettverks personvernregler. Vi vil ikke samle inn eller dele noen personlig identifiserbar informasjon fra brukeren.

Bruker vi web beacons eller sporingspiksler?

Våre e-poster kan inneholde et "web-beacon" (eller "sporingspiksel") for å fortelle oss om våre e-poster er åpnet og bekrefte eventuelle klikk til lenker eller annonser i e-posten.

Vi kan bruke denne informasjonen til formål inkludert å bestemme hvilke av våre e-poster som er mer interessante for brukere og for å spørre om brukere som ikke åpner e-postene våre ønsker å fortsette å motta dem.

Pikselen vil bli slettet når du sletter e-posten. Hvis du ikke ønsker at pikselen skal lastes ned til enheten din, bør du lese e-posten i ren tekstvisning eller med bilder deaktivert.

Hvis du ikke liker ideen om informasjonskapsler eller visse typer informasjonskapsler, kan du endre nettleserens innstillinger for å slette informasjonskapsler som allerede er satt og for ikke å godta nye informasjonskapsler. Besøk internetcookies.com for å lære mer om hvordan du gjør dette.

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du sletter informasjonskapsler eller ikke godtar dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene nettstedet og tjenestene tilbyr.

Endringer og forandringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene eller vilkår knyttet til nettstedet og tjenestene når som helst etter vårt skjønn. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen øverst på denne siden. Vi kan også varsle deg på andre måter etter eget skjønn, for eksempel gjennom kontaktinformasjonen du har oppgitt.

En oppdatert versjon av disse Retningslinjene trer i kraft umiddelbart etter publisering av de reviderte Retningslinjene med mindre annet er spesifisert. Din fortsatte bruk av nettstedet og tjenestene etter ikrafttredelsesdatoen for de reviderte retningslinjene (eller slik annen handling spesifisert på det tidspunktet) vil utgjøre ditt samtykke til disse endringene.

Aksept av denne retningslinjen

Du erkjenner at du har lest denne retningslinjen og godtar alle dens vilkår og betingelser. Ved å gå inn på og bruke nettstedet og tjenestene godtar du å være bundet av disse retningslinjene. Hvis du ikke godtar å overholde vilkårene i disse retningslinjene, er du ikke autorisert til å få tilgang til eller bruke nettstedet og tjenestene.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående disse retningslinjene eller bruken av informasjonskapsler, oppfordrer vi deg til å kontakte oss.

Liste over informasjonskapsler


Tilbake til hjemmesiden


Kabalo.no
   
© 2021-2024 Kabalo.no, Alle rettigheter forbeholdt
Registrer deg på Kabalo.no
Brukernavn
E-post
Passord
Bekreft passord
Har du allerede en konto? Logg inn her
Registrer
Velkommen tilbake!
Brukernavn
Passord

Registrer deg på Kabalo.no
Logg inn
Kabal overalt!
Sjekk vår nye app
Trykk på ikonene eller skann QR-koden med telefonen [ ? ]For iPhone - lås opp telefonen, åpne kameraet og hold det nær QR-koden. For Android - hvis du ikke har en QR-app - besøk nettstedet fra en mobil nettleser og trykk på banneret!
Kabal-app i App Store
 
Kabal-app på Google Play